Mesec ionski omekšivači

HVP – kućna stanica »MESEC HVP-Superior« namijenjena je za montažu na ulazu u objekat, kao centralni sustav za filtriranje i omekšavanje vode s iSoft ionskim omekšivačem. Garantira odlično čišćenje vode i pravo omekšavanje vode – principom odstranjivanja vodenog kamenca.


Učinkovito štiti vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuju nečistoće u vodi te tvrda i vapnenasta voda. Čišćenje odnosno odstranjivanje vodenog kamenca, koje uobičajeno zahtjeva puno truda i vremena te upotreba agresivnih sredstava neće biti potrebna, jer s ugradnjom MESEC HVP-Superior kućne stanice ste odstranili uzrok, a ne rješavali se posljedica.

Više o proizvodima


MESEC HVP – kućne stanice za filtriranje i omekšavanje vode.

Učinkovito štite vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od oštećenja koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Namijenjene su za montažu na ulazu u objekat, kao centralni sustav za filtriranje i omekšavanje. iSoft su kompaktni uređaji s potpuno automatskim djelovanjem, jednostavne za upotrebu i održavanje.

Uređaji za omekšavanje vode »MESEC iSoft« učinkovito omekšaju vodu te štite vodovodnu instalaciju, sanitarne armature i opremu od ošteta koje uzrokuje tvrda i vapnenasta voda. Elementi koji uzrokuju karbonatnu tvrdoću vode se iz vode odstrane. Izlaznu tvrdoću vode iz uređaja podesimo po želji. Voda ne ostavlja tragova ni ostataka vodenog kamenca i kada se posuši na površinama.


Čišćenje odnosno odstranjivanje vodenog kamenca, koje uobičajeno zahtijeva puno truda i vremena i upotreba agresivnih sredstava neće biti potrebna, jer ćete s ugradnjom »MESEC HVP-iSoft Superior« odstraniti uzrok, a ne rješavali se posljedica.


Dobri razlozi za ugradnju MESEC iSoft uređaja za omekšavanje:

/ 5 GODINA GARANCIJE

  • Upotrebom originalnih dijelova, kvalitetnih i provjerenih materijala. Vjerovanje u kvalitetu i djelovanje MESEC iSoft ionskih omekšivača potkrijepili smo EKSKLUZIVNOM 5 GODIŠNJOM GARANCIJOM.


/ PROJEKTIRANO i SASTAVLJENO u SLOVENIJI

  • Provjerena kvaliteta i izvor komponenata
  • Izvrsni trenutni protoci »High Flow Resin«, štedna »Up-Flow« regeneracija i patentiran sustav protoka vode »PV PLUS DRIP«, omogućavaju niske troškove rada na tržištu: do -70% niži kao u klasičnom ionskom omekšivaču
  • Stručna montaža i servis


/ Glavne prednosti:

  • Ugrađen dezinfektor vrši dezinfekciju pri svakoj regeneraciji kroz čitav životni/radni vijek uređaja
  • UF “up-flow” regeneracija, ušteda vode i soli pri regeneraciji
  • Kvalitetno i otporno kućište iz 100% Polipropilena PP za upotrebu u prehrambenoj industriji
  • iSoft upravljački ventil s elektroničkim više-bojnim displayem
  • Hidraulični distribucijski sustav s keramičkim ventilima.

Više o omekšivačima